+31-(0)6-45229355 info@zijnvolzin.nl

Jouw ZIN is er altijd. Klaar om je van ZINspiratie te voorzien, gefocust op een ZINvol doel in je leven, bereid je bij je ZINnen te brengen en vooral een leven te leiden waar je zelf watertandend ZIN in krijgt!

ZIN is het nieuwe ZIJN! Natuurlijk heeft jouw leven ZIN. Maar wat als ik de vraag eens stel: heeft jouw leven zin voor je, als jij er geen zin in hebt? Het klinkt misschien confronterend, toch is dat waar we in deze tijd naartoe mogen gaan: ons leven leiden met ZIN. En ja, genetische aanleg werkt mee in het kunnen ervaren van geluk en zingeving. Maar laat je daar ajb niet te veel door imponeren. We zijn als mens tot grootse dingen in staat. Laten we onze aangeboren en aangeleerde capaciteiten inzetten voor het welzijn van onszelf, anderen en de planeet. 

mijn filosofie is; ZIN krijgen, ZIN hebben, ZIN geven om je ZIN te leven.

De filosofie van ZIN is gebaseerd op een basis theorie over het leven:

  1. Vibrerende ruimte vol potentie vormt de basis van alle fenomenen die we ervaren
  2. Alles is mogelijk en positief
  3. Intentie vormt de bouwsteen voor nieuwe creaties (van onze handen en onze geest)
  4. Onderlinge verbondenheid vormt de begrenzing/verruiming van hun effectiviteit
  5. De mens is hier om haar/zijn ZIN tot uitdrukking te brengen en krijgt daarmee de mogelijkheid om het leven zelfbewust en vol plezier te leiden

 

Mijn 20 jaar lange ervaring en persoonlijke zoektocht is uitgemond in een levende filosofie, die ik graag met je deel en waarover ik ZINderend lang enthousiast blijf! Tuurlijk gaat het ZIN vinden in je eigen leven regelmatig met ups en downs. Uiteraard gebeuren er situaties die je voor je gevoel eerder verder dan dichterbij jezelf brengen. Toch, als je volhoudt, je eigen weg ontrafelt, wil je uiteindelijk niet meer terug.
Ik werk deze zoektocht praktisch uit in mijn boek “Wat doe ik hier? ZIN in je leven krijgen!” Ik schrijf het zodat ook jij aan de slag kunt. Het schrijven van een praktische en inspirerende handleiding over ZIN  is een hele kluif, maar  optimistisch geZINd dat het in 2019-2020 uitkomt.

ZINspiratie via de nieuwsbrief ontvangen?

Heb ik meer ZIN gekregen in mijn leven? Een volmondig JA! Mijn leven is nu vol-zin. Ik heb stappen durven zetten na het (her)kennen van mijn mateloze interesse. Jouw sessies hebben me naar mijn kern van mijn ZIN gebracht!

Laura

universitair docent, WUR

Je ziet zo goed dat jij op je plekje bent en écht ZIN hebt in wat je aan het doen bent. Dit is ook de reden dat ik graag met jou verder wil.

Janis

student

Ja! Ik heb meer ZIN gekregen in mijn leven omdat jij verwoordt wat er in mij omgaat waar ikzelf geen woorden aan heb kunnen geven en waar ik mij niet altijd bewust van was, maar wat me wel heeft geholpen verder te groeien. Ik zou je wel vaker in willen huren..

anoniem

dr. in de microbiologie

X