Jouw ZIN is er altijd. Klaar om je van ZINspiratie te voorzien, gefocust op een ZINvol doel in je leven, bereid je bij je ZINnen te brengen en vooral een leven te leiden waar je zelf watertandend ZIN in krijgt!

ZIN is het nieuwe ZIJN. Natuurlijk heeft jouw leven ZIN. Er is geen leven op aarde dat zinloos is. Maar wat als ik de vraag eens stel: heeft jouw leven zin voor je, als jij er geen zin in hebt? Het klinkt misschien confronterend, toch is dat waar we in deze tijd naartoe mogen gaan: ons leven leiden met ZIN. En ja, genetische aanleg werkt mee in het kunnen ervaren van geluk en zingeving. Maar laat je daar ajb niet te veel door imponeren. We zijn als mens tot grootse dingen in staat. Laten we onze aangeboren en aangeleerde capaciteiten inzetten voor het welzijn van onszelf, anderen en de planeet. 

De filosofie van ZIN is gebaseerd op een basis theorie over het leven:

  1. De basis van alle fenomenen die we ervaren is vibrerende ruimte vol potentie. Energie gaat vooraf aan de vorm die we ervaren. 
  2. Alles is mogelijk en positief
  3. Intentie vormt de bouwsteen voor nieuwe creaties en relaties
  4. Onderlinge verbondenheid vormt de begrenzing of de verruiming van hun effectiviteit
  5. De mens is hier om haar/zijn ZIN tot uitdrukking te brengen en krijgt daarmee de mogelijkheid om het leven zelfbewust en vol plezier te leiden

 

Mijn 20 jaar lange ervaring en persoonlijke zoektocht is uitgemond in een levende filosofie, die ik graag met je deel en waarover ik ZINderend lang enthousiast blijf! Tuurlijk gaat het ZIN vinden in je eigen leven regelmatig met ups en downs. Uiteraard gebeuren er situaties die je voor je gevoel eerder verder dan dichterbij jezelf brengen. Toch, als je volhoudt, je eigen weg ontrafelt, wil je uiteindelijk niet meer terug. Dat is de kracht van ZIN die ik je mee geef in alles wat ik doe. Ik heb me geconcentreerd op een aantal vakgebieden. Daarin werk ik doelgericht en inventief aan ZINleving; het naar tevredenheid kunnen leven in harmonie met wat het leven je brengt. Ieder vakgebied heeft een ander zwaartepunt, of is als een andere aanvliegroute. Het eindstation blijft voor mij altijd hetzelfde: de ervaring dat jij vol-ledig jezelf ervaart en vol ZIN bent. 

ZINspiratie via de nieuwsbrief ontvangen?

Heb ik meer ZIN gekregen in mijn leven? Een volmondig JA! Mijn leven is nu vol-zin. Ik heb stappen durven zetten na het (her)kennen van mijn mateloze interesse. Jouw sessies hebben me naar mijn kern van mijn ZIN gebracht!

Laura

universitair docent, WUR

Je ziet zo goed dat jij op je plekje bent en écht ZIN hebt in wat je aan het doen bent. Dit is ook de reden dat ik graag met jou verder wil.

Janis

student

Ja! Ik heb meer ZIN gekregen in mijn leven omdat jij verwoordt wat er in mij omgaat waar ikzelf geen woorden aan heb kunnen geven en waar ik mij niet altijd bewust van was, maar wat me wel heeft geholpen verder te groeien. Ik zou je wel vaker in willen huren..

anoniem

dr. in de microbiologie

X