Ben je nieuwsgierig?

Laura’s zelfzorg abonnement heeft me de afgelopen drie maanden enorm geholpen! Door met haar hulp liefdevol te kijken naar mijn gevoelens, gedachten en angsten kom ik steeds dichter bij mezelf. Mijn eigen energie vinden, herkennen, en omarmen om zo mezelf er weer helemaal mee te kunnen vullen! Mezelf dagelijks vragen: ‘Waar heb ik zin in?” heeft me echt geholpen om met mijn eigen energie in contact te komen. Hierdoor zag ik weer wat ik wel en niet leuk vind en kreeg ik weer zin en vertrouwen om daar gehoor aan te geven. Mijn herstel ging daardoor snel. Heel veel dank:)

Niels H

Het begin van geluk ligt in de keuze om voor jezelf te zorgen

Ben je klaar om de stap te maken en je ZELF liefdevol serieus te nemen?
Ben je eraan toe om met regelmaat de struikelblokken in je leven te integreren en er zelfs de ZIN van in te zien? Ben je te ver afgedwaald van jezelf en wil je weer ‘on track’ komen? Wil je tot in je diepste kern geheeld zijn en vanuit heelheid leven? Ben je klaar om te leven volgens jouw bedoeling en afspraken? Wil je langdurig zinnige relaties op kunnen bouwen? Heb jij een thema waar je mee aan de slag wil, omdat je weet dat het je verder brengt of beter gezegd dichterbij brengt? Dan is het ZELFZORG abonnement wat voor jou! 

Sinds december 2018 bied ik aan 20-25 mensen een zelfzorg abonnement aan.
In 2 maanden tijd had ik al 9 mensen. Je betaalt mij een vast bedrag per maand en ik begeleid je in die maand in ieder geval 1 keer lang of 2 keer een uur. Tussendoor houden we contact als dat nodig is. Deze manier van werken geeft mij de vrijheid om met JOU aan de slag te gaan, op de manier die aansluit bij het moment en jouw behoefte. Daardoor is het een heel effectieve manier van werken.

We stellen samen een plan op en we werken vanuit hier-en-nu-alignment.
In het plan zetten we wat je wilt bereiken en wat ervoor nodig is om daar te komen. Ik schat uiteraard in wat haalbaar is. Daarin ben ik realistisch. Je zet je handtekening eronder. Als dat belangrijk voor je is, doe ik dat ook. Samen zetten we ons in, om jou te brengen waar je kunt zijn. We evalueren iedere drie maanden. In het abonnement voel ik me vrij om jou te begeleiden op die manier die past bij jou, die aansluit bij het hier en nu, maar wel volgens het plan. In het abonnement voel jij je vrij om mij om begeleiding of advies te vragen wanneer het voor jou aan de orde is. Je hoeft je vragen dus niet uit te stellen tot de volgende afspraak. Deze synergie maakt dat we ad hoc kunnen werken met wat er aan de orde is, dat maakt deze manier van werken heel krachtig en to-the-point.

Wat kun je verwachten?
Ik zet alle disciplines is die ik tot mijn beschikking heb. Dat is na 20 jaar werken en studeren een brede expertise:
gesprek en mind coaching,
(onder)bewustzijn-ontwikkeling, oa met de methode van innerlijke familie opstellingen.
holistische massage, reiki, shiatsu-therapie en transformatie massage.
wat vertelt je lichaamstaal?
bewegingsoefeningen uit de Japanse en Chinese tai-chi, do-in,  chi-kung en Tibetaanse yoga
de rol van natuur voor onze eigen natuurlijke ervaring van zelf, als bosbouwkundige neem ik mensen mee het bos in voor bosbezinning. 
Zen, Tibetaanse, mindfulness meditatie en compassie-ontwikkeling
shinrin-yoku, de kracht van zintuigelijke ervaringen
de wet van aantrekking, zingeving en zinleving

Hoe gaat het financieel?
Iedere eerste week van de maand stuur ik je een betaalverzoek, zo weet jij dat jij je ZELF weer bovenop de kaart zet en ik dat ik genoeg inkomsten heb. We maken of op verzoek een afspraak, of we plannen een regelmatige terugkeer in, al naar gelang jouw voorkeur. Zoals gezegd, heb ik plek voor 20-25 personen.

Ben je benieuwd geraakt of dit wat voor je is? Plan een proefafspraak, kom een keer langs bij het ZINloopspreekuur of app me voor een video-meeting

ut neque. elit. felis elit. ipsum tempus
X