Zelfzorg bij burn-out, scheiding, trauma, hsp, of welke diagnose dan ook is alleen ZINvol als het hand in hand gaat met de ZIN in je leven versterken.

“Ik vind het zo bijzonder, jij loopt helemaal je eigen weg, dat blijft me inspireren.”

Anneke Rost

interieurontwerpster

Het begin van geluk ligt in de keuze om voor jezelf te zorgen.

Zelfzorg is waar we naar toe bewegen als mensheid. Er is niets zo gezond als zorgen voor jezelf als een geheel van denken, voelen, willen en zielsverlangens. Wij als mensen zijn in staat om eenheid te ervaren, om onszelf te helen, en daarmee een mooie wereld te creëren. De tijd is er rijp voor om het heft in eigen handen te nemen, te vertrouwen op je eigen liefde, te bouwen op je eigen wijsheid en jouw weg samen met anderen te bewandelen. Dat betekent dat je naast je verstand, vooral ook je hart, je lichaam en zelfs je ziel meeneemt in je verander traject. Dat doe ik. Met jou. 

Het is mijn professie en mijn passie om jou op een liefdevolle, doch krachtige no-nonsense benadering te brengen bij je diepere drijfveren, met jou de verbinding te herstellen tussen lichaam, denken, voelen en zielsvragen. Praktische manieren vinden met jou om je dagelijkse welbevinden te verruimen en intensiveren, om plezier te hebben in de dingen die je doet, om je innerlijke kind te omarmen en je ZIN in dit leven te realiseren. 

Dus als je om welke reden dan ook afgedwaald bent van je “weg”, of niet lekker in je vel zit. Stel dat het je maar niet lukt om de ‘juiste’ keuzes te maken of je het gevoel blijft houden dat er meer is, maar je komt er telkens niet bij. Als je moet leren omgaan met een beperking of een diagnose. Als jij weet dat je meer bent dan wat je denkt of voelt, maar het maar niet gerealiseerd krijgt. Als je merkt dat je telkens terugvalt in dezelfde gewoonte of zelfs verslaving.  

Begin dan met werkelijk voor je ZELF zorgen. Ik begeleid je daarin, zodat je realiseert wie JIJ bent en wat je in dit leven komt doen. Voor sommigen zal dat betekenen dat ze een droom gaan realiseren, en voor de meesten betekent het dat ze doorgaan met hun leven, gevuld van ZIN.  Hieronder vind je een aantal manieren waarmee ik je kan begeleiden. Als je rondkijkt op praktisch vind je ook een aantal gratis tools die ik je nu al meegeef. 

ZIN in ZELFZORG

Het begin van geluk ligt in de keuze om voor jezelf te zorgen. Op eigen benen staan, luisteren naar wat je werkelijk wil, met weerstand omgaan, keuzes durven maken, compassie dragen. Het hoort allemaal bij voor jezelf zorgen. Wat je ervoor terugkrijgt is van onschatbare waarde! Liefdevolle verbinding, plezier, focus, haalbare doelen, daadkracht, en telkens weer nieuwe energie. Je krijgt gevoel voor wie je bent, wat bij je past, hoe je dat realiseert in je leven. Zelfzorg maakt je vrij om te doen waar je werkelijk ZIN in hebt. Het lijkt simpel, wat als het dat ook is? Probeer het uit, boek een proefsessie of kom naar het gratis ZINloopspreekuur. 

PROEF SESSIE

Spreekt wat ik doe je aan? Ik wil je graag ontmoeten en je mitsen en maren ook. Daarom heb ik deze proefsessie gemaakt. Helemaal gratis mijn ZINvolle tijd weggeven doe ik niet, maar een tientje is geen geld voor de aandacht, tijd en liefde die ik je in deze probeersessie geef!

Transformatie massage

Deze massage is krachtig in zijn eenvoud en alles behalve standaard. Je houdt je kleren aan, maar als jij of je lichaam erom vragen, kan het ook op de huid. Kort en krachtig kom ik met jou tot de kern. Wat wil je loslaten, wat wil je veranderen in jezelf, wat loopt er vast en kan er anders? Wat kun je meer gaan toelaten?

De focus in deze sessies is transformatie. Je komt niet alleen voor ontspanning, kalmering of verzachting, maar ook voor verandering, verbetering, verdieping. Kortom transformatie naar heel-zijn. Ik geef je volop kans om je lichamelijke ongemakken te integreren, de pijn in je hart te laten zijn en gedachten positieve richting te geven. Zo krijg je er weer ZIN in om je eigen leven met liefde en daadkracht vorm te geven.

Shiatsu Massage voor Fysiek-Emotionele klachten zoals Burn-Out

Shiatsu therapie zorgt ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt. Deze vorm van lichamelijksgerichte genezing pakt onderliggende patronen aan in het huidige moment. De symptomen van je burn-out (of andere problematiek) zijn een uiting van een onderliggend probleem. Shiatsu werkt aan een gezonde energiebalans, door disbalans in je energiebanen (meridianen) op te heffen.
De massage is verzachtend, ontspannend, en geeft rust en kracht tegelijkertijd. Daarnaast ben ik gespecialiseerd om je fysieke herstel te combineren met psychisch en emotioneel herstel. Ik zoek niet naar tijdelijk, kortstondig herstel, maar naar de wortel van je probleem. Als je die namelijk niet aanpakt, komt je kwaal op een andere manier weer naar boven op een later tijdstip.

Mediation Meditatie

Een sessie met geleide meditatie voor meer verbinding tussen (ex)geliefden, familieleden, vrienden, collega’s of in welke andere relatie dan ook. Meditatie is zeer geschikt om elkaar wel te kunnen verstaan, wanneer je elkaar op een bepaald vlak niet (meer) kunt verstaan of begrijpen.

Mijn jarenlange ervaring met deze vorm van “diep luisteren en in gesprek gaan met jezelf” biedt jullie een nieuw vertrekpunt voor ZINvolle communicatie.

De stilte raakt aan het gevoel. Het luisteren en niet-reageren biedt kans om het gevoel te verkennen.  Focus op je/jullie intentie schept duidelijkheid in wat er nodig is.  Dit uitspreken maakt de weg vrij voor nieuwe afspraken en verbinding tussen jullie.

Coachen met Helderheid

Ja, het is mogelijk om in 60-90 minuten uit jezelf het antwoord te horen op een tot nu toe onbeantwoorde vraag. In deze sessie gebruiken we vloerplaten die je in contact brengen met je onbewuste drijfveren en motivaties. Werken met Helderheid is een prachtig gereedschap om je snel en eenvoudig naar de kern van je issue te brengen en het ook meteen op te lossen. Als coach is het niet meer nodig om ellenlange gesprekken te hebben. Met deze tool werk ik met jou liefdevol aan zelfinzicht, acceptatie en het omvormen van ingesleten patronen. Daarna gaan we aan de slag om dat praktisch uitvoerbaar te maken op je werk, in je gezin, in je studie of anderszins.

Kom in je (natuur)Kracht

De natuur is de krachtigste spiegel van je zuivere ziel. Je natuur-kracht raak je kwijt als je te lang en veel tussen vier muren leeft. Ik heb een plek in het bos waar ik je mee naar toe neem om weer contact te maken met jouw natuur-kracht. Er staat een tipitent, er is een buitenkeuken, we maken vuur, we wandelen en zijn één met de natuur om ons heen. Je kunt er schreeuwen, huilen, rennen, dansen. Je komt BACK in je BASIS. Wat houdt jou tegen om krachtig en vol ZIN te zijn?

Laat de natuur je spiegel zonder oordeel zijn: Een krachtiger instrument om jezelf te helen ken ik niet!

Bosbezinning en bosbaden

Tot rust komen. Met je voeten op de grond. Weten waar je staat en wat je ook al weer kwam doen hier? Bezinningstijd is schaars, maar oh zo nodig. Onze agenda’s puilen uit. Onze telefoons piepen. En overal zien we losse eindjes, die nog moeten. STOP! en ga naar buiten. Verlaat de gebaande weg en stap het bos in.

Het is inmiddels een wetenschap en bewezen dat bosbaden (of in het Japans shinri yoku) groots effect heeft. Ik neem je mee het bos in om er te ZIJN. Je hervindt er je ZIN, krijgt helder wat je te doen staat. Je komt met een vraag of probleem en dat laat je in deze sessie BEZINNEN, rijpen. De geur spreekt het primitieve deel van de hersenen aan, het contact met de grond spreekt je zelfvertrouwen aan, het bos spreekt je collectieve wijsheid aan. BeZINnen in het bos is zo ZINnig als je voelt dat je te vol loopt.

ultricies ut tempus nunc ante. efficitur. ut consectetur odio Aliquam Aenean
X