+31-(0)6-45229355 info@zijnvolzin.nl

Soms kun je het niet alleen. Dan is het fijn als er iemand is die jou ziet in je heelheid. In 1 op 1 sessies probeer ik zo iemand te zijn, voor jou. De sessies zijn gericht op het in overeenstemming en verbinding brengen van jou vier wezensdelen, lichaam  hart, hoofd en ziel. Het doel wat ik iedere sessie voor ogen houdt is, dat jij als geheel kan functioneren; met positieve gedachten, eerlijke gevoelens, zinvolle wensen en een helder bewustzijn. 

Wat helpt jou verder?

Sinds ik mij kan heugen bewandel ik de weg van bewustwording. Ik heb inmiddels aardig wat in ‘huis’ om jou te begeleiden ook een leven te leiden dat bij je past en je zin geeft! In deze proefsessie kun je uitproberen of het klikt tussen ons en of mijn werkwijze jou verder gaat helpen. Ik werk met de volgende technieken.
Gesprek; diep luisteren en afstemmen, doorvragen naar je motivaties en verlangen, omdenken, gedachten ordenen en transformeren, verbindende communicatie
Lichaamswerk; (shiatsu)massage, bewegingsoefeningen uit Chinese Yoga, kracht en centreer oefeningen, oefeningen voor je hart, zelfmassage voor bewustwording van lichaam(sgrenzen).
Meditatie: stilte- en geleide meditaties, actieve bewustzijn ontwikkeling, zelfcompassie.
Werken met Helderheid: een tool die je van wens naar realisatie brengt, je werkt met informatie uit je onderbewustzijn.

Transformatie Massage

Je lichaam is een verblijfplaats voor je geest en ziel. Wil je je prettig voelen in je lijf, is het nodig dat je het regelmatig de kans geeft te herstellen en weer energie op te doen.

Tijdens een Transformatie Massage ondersteun ik je bij het innerlijk opruimen van “afval”, ik breng je energie weer in beweging, in een richting die bij je past en die je gezond maakt. Zo komen je lichaam ziel en geest weer in balans en blijf je gezond in je denken, doen en voelen. Je kunt lichter en met meer energie weer verder. Waarom zou je vast blijven houden aan zaken die je niet meer van pas komen of je zelfs in de weg zijn gaan staan?

X