+31-(0)6-45229355 info@zijnvolzin.nl

Als je om welke reden dan ook niet goed in je vel zit, wil je niet alleen begrijpen waarom en hoe, maar wil je vooral op een ZINvolle manier en met plezier er weer uit komen. Dat betekent dat je naast je verstand, vooral ook je hart, je lichaam en zelfs je ziel meeneemt in je verander traject. Dat doe ik. Met jou. 

Ik wind er geen doekjes omheen: ik vind het leuk om jou te begeleiden.Toen er bij cursisten en clienten een grote behoefte bleek aan aandacht, helderheid, een liefdevolle doch krachtige no-nonsense benadering en vooral aan focus op ZIN, heb ik de stap gemaakt om ook 1 op 1 begeleiding te gaan geven. Dat vertelt zich door. Inmiddels heb ik over de honderd mensen begeleid in weer bij zichzelf komen en zin krijgen in hun leven. Hieronder vind je een aantal manieren waarmee ik je kan begeleiden. 

PROEF SESSIE

Spreekt wat ik doe je aan? Ik wil je graag ontmoeten en je mitsen en maren ook. Daarom heb ik deze proefsessie gemaakt. Helemaal gratis mijn ZINvolle tijd weggeven doe ik niet, maar een tientje is geen geld voor de aandacht, tijd en liefde die ik je in deze probeersessie geef!

Transformatie massage

Deze massage is krachtig in zijn eenvoud en alles behalve standaard. Je houdt je kleren aan, maar als jij of je lichaam erom vragen, kan het ook op de huid. Kort en krachtig kom ik met jou tot de kern. Wat wil je loslaten, wat wil je veranderen in jezelf, wat loopt er vast en kan er anders? Wat kun je meer gaan toelaten?

De focus in deze sessies is transformatie. Je komt niet alleen voor ontspanning, kalmering of verzachting, maar ook voor verandering, verbetering, verdieping. Kortom transformatie naar heel-zijn. Ik geef je volop kans om je lichamelijke ongemakken te integreren, de pijn in je hart te laten zijn en gedachten positieve richting te geven. Zo krijg je er weer ZIN in om je eigen leven met liefde en daadkracht vorm te geven.

Shiatsu Massage voor Fysiek-Emotionele klachten zoals Burn-Out

Shiatsu therapie zorgt ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt. Deze vorm van lichamelijksgerichte genezing pakt onderliggende patronen aan in het huidige moment. De symptomen van je burn-out (of andere problematiek) zijn een uiting van een onderliggend probleem. Shiatsu werkt aan een gezonde energiebalans, door disbalans in je energiebanen (meridianen) op te heffen.
De massage is verzachtend, ontspannend, en geeft rust en kracht tegelijkertijd. Daarnaast ben ik gespecialiseerd om je fysieke herstel te combineren met psychisch en emotioneel herstel. Ik zoek niet naar tijdelijk, kortstondig herstel, maar naar de wortel van je probleem. Als je die namelijk niet aanpakt, komt je kwaal op een andere manier weer naar boven op een later tijdstip.

Mediation Meditatie

Een sessie met geleide meditatie voor meer verbinding tussen (ex)geliefden, familieleden, vrienden, collega’s of in welke andere relatie dan ook. Meditatie is zeer geschikt om elkaar wel te kunnen verstaan, wanneer communicatie stroef of ronduit vervelend loopt.

Mijn jarenlange ervaring met deze vorm van “diep luisteren en in gesprek gaan met jezelf” biedt jullie een nieuw vertrekpunt voor wanneer ZINvolle communicatie gestrand is.

De stilte raakt aan het gevoel.  Het luisteren en niet-reageren biedt kans om het gevoel te verkennen.  Focus op je/jullie intentie schept duidelijkheid in wat er nodig is.  Dit uitspreken maakt de weg vrij voor nieuwe afspraken tussen jullie.

Coachen met Helderheid

Ja, het is mogelijk om in 60-90 minuten uit jezelf het antwoord te horen op een tot nu toe onbeantwoorde vraag. In deze sessie gebruiken we vloerplaten die je in contact brengen met je onbewuste drijfveren en motivaties. Werken met Helderheid is een prachtig gereedschap om je snel en eenvoudig naar de kern van je issue te brengen en het ook meteen op te lossen. Als coach is het niet meer nodig om ellenlange gesprekken te hebben. Met deze tool werk ik met jou liefdevol aan zelfinzicht, acceptatie en het omvormen van ingesleten patronen. Daarna gaan we aan de slag om dat praktisch uitvoerbaar te maken op je werk, in je gezin, in je studie of anderszins.

Kom in je (natuur)Kracht

De natuur is de krachtigste spiegel van je zuivere ziel. Je natuur-kracht raak je kwijt als je te lang en veel tussen vier muren leeft. Ik heb een plek in het bos waar ik je mee naar toe neem om weer contact te maken met jouw natuur-kracht. Er staat een tipitent, er is een buitenkeuken, we maken vuur, we wandelen en zijn één met de natuur om ons heen. Je kunt er schreeuwen, huilen, rennen, dansen. Je komt BACK in je BASIS. Wat houdt jou tegen om krachtig en vol ZIN te zijn?

Laat de natuur je spiegel zonder oordeel zijn: Een krachtiger instrument om jezelf te helen ken ik niet!

Bosbezinning en bosbaden

Tot rust komen. Met je voeten op de grond. Weten waar je staat en wat je ook al weer kwam doen hier? Bezinningstijd is schaars, maar oh zo nodig. Onze agenda’s puilen uit. Onze telefoons piepen. En overal zien we losse eindjes, die nog moeten. STOP! en ga naar buiten. Verlaat de gebaande weg en stap het bos in.

Het is inmiddels een wetenschap en bewezen dat bosbaden (of in het Japans shinri yoku) groots effect heeft. Ik neem je mee het bos in om er te ZIJN. Je hervindt er je ZIN, krijgt helder wat je te doen staat. Je komt met een vraag of probleem en dat laat je in deze sessie BEZINNEN, rijpen. De geur spreekt het primitieve deel van de hersenen aan, het contact met de grond spreekt je zelfvertrouwen aan, het bos spreekt je collectieve wijsheid aan. BeZINnen in het bos is zo ZINnig als je voelt dat je te vol loopt.

X