STILTE RETRAITE EN BOSKLOOSTER

Zinvol samen-zijn en volledig tot rust komen 

In de natuur kun je jezelf terugtrekken om dieper contact te maken met je eigen natuur, dat wat goed past bij jou en zien wat niet meer past.

In de stille niet-oordelende natuur opent je innerlijke wereld zich, ervaar je jezelf zoals je werkelijk bent, los van welke gedachten van jezelf of een ander. Wandelend langs het water, zet je stappen in je stroom. Je beweegt mee in het ritme van jouw natuur en wordt rustig in jezelf.

Voelen wat je nodig hebt is hier makkelijk. Je ziet de stappen, die je gaat zetten om goed voor jezelf te zorgen, helder voor je. De groep biedt je hierin liefdevolle ruggesteun.

Een langere periode van stilte kan leiden tot meer ‘inzicht’ of een soort doorbraak. Retraite is zo’n fijne periode van rust, even écht bijkomen en dingen overdenken. Even helemaal niks te hoeven dan bij jezelf zijn in lichaam en ziel. Het geeft me ruimte om positieve gebeurtenissen van de afgelopen tijd de revue te laten passeren en daar bewust dankbaar voor te zijn.

Renske Terhurne

medewerker Gelders Landschap

Tijdens de retraite

  • maak je dieper contact met jezelf
  • wandel en rust je veel
  • mediteer je op vaste tijden
  • slaap je zonder muren
  • helpt de natuur je te aarden
  • kan je beter luisteren naar je intuitie
  • komen oude patronen vanzelf naar boven
  • krijg je ruimte om te veranderen en accepteren
  • wordt je weer creatief en vrolijk

wat: Retraite op een schitterende plek in het bos aan de Renkumse beek. Programma met meditatie, yoga, zelfmassage, persoonlijk reflectiegesprek en stiltewandelingen waarin je heel bewust stappen zet in JOUW stroom! Er is veel persoonlijke aandacht.
wanneer: vrijdag 22 15.30 – zondag 24 mei 2020 15.30 2020
waar: Natuurcamping Quadenoord te Renkum
investering: 225 euro incl. alles sessies, eten, kampvuur, overnachten in onze of je eigen tent. EARLY BIRD tot 5 april 200 euro
wie: max 8 deelnemers

zon27okt10:3013:00Evenement geweestBosbezinning: meet your spirit guidejezelf terugvinden in de natuur10:30 - 13:00

In deze stille natuurdag kom je weer helemaal in contact met je oorspronkelijke zelf. Ik heet je welkom bij de entree van Landgoed Quadenoord op de eindeloze Veluwe. Vandaar wandelen we via kronkelige paadjes langs de mooie Renkumse beek door de natuur naar m’n plek in het bos. Je snuift de geuren, ziet de kleuren, luistert naar vogels en water. Je voelt je hartslag, je voeten die de grond raken. Uit onderzoek blijkt dat deze bosbezinnings wandelingen langdurig effect hebben op onze welbevinden (shinrin-yoku). Onderweg staan we open voor een diepere ontmoeting met de spirit van het bos.

BOSKLOOSTER

Eenvoudig samen leven in het bos,  boven het kampvuur koken. Een rustgevend ritme zoals in een klooster, maar dan zonder muren. Ervaar hoeveel rijkdom ieder mens in zich draagt. Je bijdrage is naar draagkracht, maar minimaal 20 euro per dag voor een volwassene. Je kunt per dag intekenen. Er is plek voor 6 tenten.

DATA:

*22-29 juli bosnonnen klooster
*31-1 sept bos klooster voor gezinnen (31 aug vanaf 17.00)
*14-15 sept open voor iedereen (14 sept vanaf 10.00)
*26-27 okt open voor iedereen (26 okt vanaf 17.00)

De kampeerplek ligt diep in het bos, we ontmoeten voor de entree van Quadenoord 4, te Renkum
je bijdrage: minimaal 20 euro per dag pp, 10 euro per kind 
Opgave door een mail te sturen naar info@zijnvolzin.nl

zon22dec17:3018:00ZIN in het LICHT 2019een kaarsje aansteken en een wens doen17:30 - 18:00

In het hart van de stad komen we bij elkaar in dat wat ons bindt: liefde, licht, gebed en stilte. We ontsteken honderden lichtjes en zetten deze in een grote cirkel op het marktplein. Doe een wens, voor jezelf, voor een ander en voor de plek waar je woont. Zo simpel, zo krachtig. We vragen om terugkeer van het licht in ons hart en staan stil bij hen die honger, pijn, eenzaamheid kennen en bij hen die op de vlucht zijn.
Naderhand is er warme choco!
*Deel met vrienden
*Neem op 22 dec een kaarsje en een wens mee.

leo luctus justo mattis ut commodo
X