Hoe kun je pijn accepteren, jezelf bevrijden van emoties?

Als we blootstaan aan pijn (zeker als kind) kunnen pijnprikkels zo direct en omvattend zijn dat ons bewustzijn de verbinding met wijsheid en liefde verliest. Als we deze verbinding daarna niet herstellen door bijv. een knuffel, een erkenning, een moment van eigenwaarde, kan de pijn zich gaan isoleren en een serieuze blokkade vormen in ons fysieke, emotionele, psychische of spirituele lichaam.

Pijnacceptatie en omgaan met emoties betekent dat we de deur op een kiertje zetten en durven te
ervaren, kijken en luisteren.

Pijn, ongemak en emoties zijn voor de meesten onder ons geen comfortzone. Echter willen we ons ont-wikkelen, dan vraagt ont-wikkeling van ons, dat we net dat stapje erbuiten doen. Een spirit-helper kan ons daarbij helpen. Dat kan iemand zijn die je kent, een dier, of een spirit die je speciaal in jouw vraagstuk bijstaat.

In deze methode herstel je de verbinding met jezelf en een belangrijke spirit/persoon in je leven doordat je jouw pijn serieus neemt en de ruimte geeft.

Het werkt volgens deelnemers “bijzonder” of zelfs “verbluffend”. Je krijgt wijsheid te horen en liefde te ontvangen, die je meteen raakt en op jou van toepassing is. Dat heeft veel meer effect dan algemene boekenwijsheid die we vaak wel kennen, en toch lastig geïntegreerd krijgen in ons leven.

Jouw pijn of (emotionele) blokkades zijn een voorbode voor jouw wijsheid en liefde voor je leven.

.

Na de workshop bereik je dat

  • de pijn verdwijnt omdat je de wijsheid hebt ontvangen
  • de pijn verdwijnt omdat je de wijsheid hebt geïntegreerd in je lichaam
  • je begrijpt waarom de pijn in je leven was, zodat je niet nogmaals deze situatie hoeft door te maken
  • je een verbinding aangaat met een spirit helper in je leven en begrijpt waarom deze persoon in je leven is
  • je een concreet symbool ontvangt zodat je de wijsheid in je dagelijkse leven kan gaan invlechten

 Bij je gevoel blijven en toelaten van oude emoties

 

Mis het niet en meld je hier aan!

zat23nov10:3012:30workshop pijnbevrijding 23 nov 2019een krachtig liefdevolle manier om je pijn en blokkades om te zetten10:30 - 12:30

Ik heb 2x de workshop bijgewoond. Beide keren heb ik de workshop ervaren vanuit een fijne, veilige en liefdevolle bedding. Mooie en evenwichtige lichaamsgerichte `oefeningen`. Je begeleiding is helder en beeldend. Er kwamen bij mijzelf mooie duidelijke symbolen naar voren die heel helpend waren en nog lang bleven ‘nasudderen’.

Kika Kok

Yogadocente, Koning Zwaan

quis, diam Phasellus Aliquam venenatis, sit in ut mattis nec
X