Motivatietraining Retraite: IK WIL WEL JA!

HARTVERWARMEND PROGRAMMA BRENGT JE NAAR DE KERN VAN JE BESTAAN

op basis van Nature-based Feminine Wisdom
met meer zin vrouw-zijn
Motivatietraining & retraite IK WIL WEL JA!

IK WIL WEL JA

Een krachtig en hartverwarmend programma brengt je naar de kern van je bestaan. Waar wil jij met hart en ziel ja tegen zeggen? Ben jij toe aan het toelaten van je dromen èn de realiteit, en zoek je naar je diepere motivatie? Dan vormt deze midweek je springplank. Deze editie is alleen voor vrouwen. Met een kleine groep vrouwen verblijf je vier dagen lang in een landhuis en buiten in de natuur om je eigen vrouwelijke wijsheid stevig te verankeren in je leven. 

Ben jij klaar met het blijven hangen in weerstand, of vasthouden aan het bekende? Is er iets wat al langer bij je leeft en waar je maar niet aan toekomt? Wil je ervaren hoe je emoties kunt toe laten en ze zelfs kunt inzetten om te bereiken wat je diep van binnen verlangt? 

In deze midweek maak je via een prachtig vormgegeven programma contact met je drijfveren, met je zin in dit leven. Landgoed Welna met haar stille heideveld en ongetemde bossen (het stilste en donkerste plekje van Nederland) biedt ons hiervoor een adembenemend decor.

Het 19e eeuwse landhuis biedt de warme sfeer voor een vierdaagse reis naar binnen, naar antwoorden op vragen die al lang bij je leven. Doordat we veel naar buiten gaan, kom je ook in actie. We bieden je een midweek waarin “zijn en actief doen” harmonieus samenvallen!

 

Je gaat naar huis met:

  • Een boel bijzondere ervaringen, die je lang bijblijven.
  • Een herziene koers voor je leven.
  • Jouw ZIN, een mantra geheel toegespitst op jouw leven.
  • Technieken om emoties te herkennen en een plek te geven in je leven.
  • Prachtig vormgegeven zelfreflectiekaarten, om thuis het gesprek met jezelf op gang te houden
  • Ingesproken meditaties voor thuis
  • Syllabus, waarin je ideeën en oefeningen vindt, om thuis de motivatie te blijven vinden.

Het programma heeft tot doel je onder te dompelen in je eigen, gezonde, vrouwelijke wijsheid, en deze toe te passen in je dagelijkse realiteit.

Met oa creativiteit, yoga, gesprek, meditatie, samen-zijn rond een kampvuurtje
Je dromen en realiteit laten samensmelten?

HET PROGRAMMA

Dag 1 
10:30-13:00  Gronden. Je krijgt van ons alles wat nodig is om dieper bij jezelf te komen, als vrouw, als mens. Laat je landen door onze verfrissende en uitnodigende aanpak.

13:00-14:30 Aankomen in het landhuis en uitgebreide lunch, elkaar lichtvoetig leren kennen .

14:30-17:00  Zuiveren. We bieden je technieken om de negatieve kanten van je weerstand en emoties te zuiveren. Wat sluimert er al langer bij je en wat zit je in de weg? Wat kun je ermee? Interactie gericht op toelaten en transformeren. 

18:30 Avondeten

19:30  Ontspannen deel 1. Haardvuur, een wijntje en een verrassing. Reken er maar op dat je heerlijk ontspannen je eerste nacht in gaat.

Dag 2 
7:30 Een licht ontbijt

8:00  Ontspannen deel 2. We gaan naar buiten om ons lichaam te rekken, strekken, te mediteren en opgebouwde spanningen los te maken. Wat kun je achter je laten, wat kun je teruggeven en wat neem je mee?

10:30 Vervolg ontbijt en tijd voor jezelf

13:00  Ruimte innemen. Dit is het hart van het programma. Wat is werkelijk zinvol voor jou? Waar wil je je tijd en energie aan besteden? Wat leeft er in je hart, waar je ja op wilt zeggen? Op de heide is het tijd om te gaan staan voor je zin en vrouw-zijn. De natuur en wij helpen je een handje, want samen kom je verder.

18:30 Avondeten

19:30 Tussentijdse evaluatie en verhalen vertellen rond een kampvuur

Dag 3
8:00 Ontbijt

9:00  Ik- bevrijden. Gaan staan voor waar jij in gelooft, gaat vaak niet zonder slag of stoot. We hebben vaak de raarste ideeën over onszelf. Vandaag bevrijden we onszelf van tegenwerkende gedachten over onszelf, een ander, of de realiteit. Kun je loskomen van je mentale constructies waarin je jezelf gevangen houdt?

13:00 Lunch

14:00  Verbinden. Met je zin, met elkaar. Je hoeft het niet alleen te doen. Iedereen weet het wel, maar hoe doe je dat? Hoe laat je anderen toe als het gaat om je diepste waarden en kern, hoe kun je daar in aanwezigheid van anderen bij blijven? Is het mogelijk om anderen dichtbij te laten, te laten delen in jouw overvloed?

18:30 Avondeten

De avond is om de ervaringen van vandaag nog meer te doorleven. Doe je dat liever alleen of met elkaar? De keuze is aan jou.

Dag 4: 
8:00 Ontbijt.

9:30 Samen-zijn. Het huis biedt ons een veilig vertrekpunt om te ervaren hoe het is om samen-te-zijn. In verbinding met je zin. In verbinding met elkaar. Ervaar hoe simpel je leven in de kern is.

12:30 Laatste lunch en opruimen

14:00 Motivatie. Hoe houd jij je innerlijk vuur brandend als het even tegen lijkt te zitten? Concrete aanpak gericht op je persoonlijke situatie. Vrolijke en zinvolle afsluiting van een prachtige paar dagen!

15:30 Afscheid 

Klinkt dit naar meer? Zet die positieve stap en zeg

25feb(feb 25)10:3028(feb 28)15:30Motivatietraining retraite IK WIL WEL JA! 25-28 feb 2021Hartverwarmend programma brengt je naar de kern van je bestaan. 10:30 - 15:30 (28)

wandeling stilte retraite in de natuur

Nature-Based Feminine Wisdom

Leiding geven aan jezelf vanuit vrouwelijke natuurwijsheid
Kun je me meer vertellen?lees er meer over

MOTIVATIETRAINING RETRAITE IK WIL WEL JA!
PRAKTISCH EN KOSTEN

Wat: Een midweek-retraite op een prachtig landgoed op de Noord-Veluwe. Het programma bevat gesprekken, meditatie, motivatie- en zelfinzicht oefeningen. Yoga (aanwezig zijn in het hier en nu), creativiteit en buiten-zijn behoren ook tot het programma. Het is nadrukkelijk géén stilte retraite. Tijdens de retraite wordt er bij voorkeur geen telefonisch contact met de buitenwereld onderhouden. Dit om ervoor te zorgen dat je kunt ontspannen en kracht op kunt doen bij jezelf. We doorlopen zeven heldere stappen, van gronden & bij jezelf komen, emoties zuiveren, ontspanning vinden in wat jij leuk vindt, ruimte innemen, zelfsabotage aan het licht brengen, verbinden en als laatste samen-zijn. We maken een vuurtje in de tuin, gaan wandelen door de prachtige natuur, hebben lol en zijn geconcentreerd bezig met wat aandacht nodig heeft.

Overnachten: Je verblijft in een landgoed huis uit de 19e eeuw, stijlvol ingericht. Je kunt kiezen voor een privékamer, een tweepersoonskamer of een gedeelde zolder. 

Programma bevat reflectiegesprekken, meditatie, yoga, chikung, zelfmassage, emotioneel lichaamswerk, collagemaken, archetypische verhalen vertellen, rond het vuur delen, wandelingen waarin je bewust je stappen zet. Er is veel persoonlijke aandacht en tijd voor jezelf.

Wanneer: donderdag 25 februari 10:30 – zondag 28 februari 15.30 2021

Waar: Het Grote Huis te landgoed Welna (tussen Epe en Nunspeet). Dit landgoed is gesticht rond 1850 en het prachtige stukje heideveld waar we naar toe zullen wandelen voor de vierde stap “ruimte innemen” is officieel het stilste plekje op het vaste land van Nederland. Het is er prachtig!

Kosten: de investering in jezelf bedraagt
475 euro als je overnacht op de zeer ruimte vierpersoonszolder met gedeelde badkamer.
595 euro als je overnacht op een privekamer met dubbelbed en met 1 andere kamer gedeelde badkamer.
990 euro als je met twee personen overnacht op de privékamer en met 1 andere kamer een badkamer deelt. op de zeer ruimte vierpersoonszolder met gedeelde badkamer.als je slaapt in tent, of 275 euro als je overnacht in je eigen kamer, incl. alle sessies, heerlijk eten, kampvuur.

Wie: max. 7 deelneemsters. We laten de midweek retraite doorgaan bij 4 a 5 deelneemsters

Begeleiding: Laura Jonker geeft al 6 jaar (stilte)retraites, trainingen en workshops op het gebied van zinleving (met plezier en betekenis je leven leiden). Ellen Lodder is strategisch communicatie adviseur bij een gemeente, en deelt met Laura het enthousiasme om vooral te doen waar je zin in hebt. Met IK WIL WEL JA! laten zij hun gezamenlijke liefde voor de positieve kracht van de mens tot leven komen. Dat werkt motiverend en ZINspirerend 🙂

 

We hanteren de actuele COVID regels, dankzij het ruim opgezette huis is het prima haalbaar om 1,5 meter afstand te houden. Bovendien zal het grootste deel van het programma ook lekker buiten zijn. Je ontvangt veel frisse lucht en beweging! Mocht de midweek/retraite niet doorgaan vanwege COVID/LOCKDOWN, dan krijg je je geld terug.

 

Na aanmelding stuur ik je de informatie over route en een paklijst toegestuurd. 

Meer info landhuis Landgoed Welna

ZEG JA TEGEN MEER ZIN IN JE LEVEN

en doe mee met deze prachtige week op landgoed welna!

BEGELEIDING LAURA

Laura Jonker houdt eindeloos veel van het leven. Ze ervaart een diepe verbinding met de 8e eeuwse Tibetaanse yogini Yeshe Tsogyal, waardoor ze oude technieken kan vertalen naar moderne tijden en in goed contact staat met haar vrouwelijke intuïtie. Ze schrijft en activeert om meer te zijn en doen waar je zin in hebt. 

Ze heeft een coachingspraktijk en meditatieschool: ZIJN VOL ZIN omdat ZIN in je leven de kern is van ZIJN. Haar roots liggen in de natuur, de studie bosbouw en lichaamswerk. Deze vrouwelijke- en natuur wijsheid bundelt ze met al haar levenservaring en zinzichten voor een fijn en vervuld leven. 

BEGELEIDING ELLEN

Ellen vindt haar zin in het leven door met energie en nieuwsgierigheid haar eigen weg te onderzoeken en anderen op haar weg tegemoet te treden met openheid en een niet aflatende glimlach. In haar dagelijks leven werkt ze als Strategisch adviseur communicatie bij een gemeente. Ze adviseert vanuit de overtuiging dat als je het naar je zin hebt en dicht bij jezelf blijft je het meest effectief bent in je communicatie. Ze begeleidt groepen bij hun ontwikkeling via workshops, trainingen en intervisie. Ze ziet uit naar de samenwerking met Laura en met jou!

Landgoed Welna: een unieke locatie!

Het landhuis heeft een enorme privé tuin

We kunnen er een kampvuur maken, yoga doen of in je dagboek schrijven

We zijn met een overzichtelijke groep

De natuur is magisch mooi

Er heerst ruimte, rust en een gevoel van vrede

Het heideveld biedt het stilste en donkerste plekje van Nederland

Het landhuis is sfeervol en comfortabel

De kamers verzorgd en sfeervol

Wandel tussen boomreuzen

LIJKT HET JE WAT EN HEB JE NOG VRAGEN?

Neem gerust vrijblijvend contact op

Afhankelijk van je situatie vind je antwoorden op vragen als:
Hoe kan ik mezelf accepteren

Hoe kan ik mijn dromen realiseren?
Hoe kan ik liefdevol met mezelf omgaan
Hoe vind ik meer rust en ruimte
Hoe ben ik minder gestresst
Hoe kan ik tevreden zijn met mezelf
Hoe kan ik tot rust komen
Hoe kan ik mezelf manifesteren
Hoe ben ik meer tevreden
Hoe kan ik doen waar ik zin in heb
Hoe kan ik beter luisteren naar mijn gevoel
Hoe kan ik beter luisteren naar mijn lichaam
Hoe kom ik uit mijn hoofd
Hoe vind ik meer innerlijke rust
Hoe blijf ik meer in contact met mijzelf
Hoe laat ik me minder afleiden
Hoe houd ik focus

 

ipsum commodo elit. dolor. Nullam Lorem facilisis amet, vel,
X