Motivatie-training: Ik wil wel ja!

EEN BIJZONDERE MOTIVATIE MIDWEEK

op basis van Nature-based Feminine Wisdom
met meer zin vrouw-zijn!

IK WIL WEL JA

Een krachtig en hartverwarmend programma brengt je naar de kern van je bestaan. Waarom ben jij hier en waar wil jij met hart en ziel ja tegen zeggen? Ben jij toe aan het toelaten van je dromen èn de realiteit, en zoek je naar je diepere motivatie? Dan vormt deze midweek je springplank. Deze editie alleen voor vrouwen. Met een achttal andere vrouwen verblijf je vier dagen lang in een landhuis en buiten in de natuur om je eigen vrouwelijke wijsheid voorgoed te verankeren in je leven. 

Ben jij klaar met het blijven hangen in weerstand, of vasthouden aan het bekende? Is er iets wat al langer bij je leeft en waar je maar niet aan toekomt? Wil je ervaren hoe je emoties kunt toe laten en ze zelfs kunt inzetten om te bereiken wat je diep van binnen verlangt? 

In deze midweek maak je via een prachtig vormgegeven programma contact met je drijfveren, met je zin in dit leven. Landgoed Welna met haar stilste en donkerste plekje van Nederland biedt ons hiervoor een adembenemend decor.

Het 19e eeuwse landhuis biedt de warme sfeer voor een vierdaagse reis naar binnen, naar antwoorden op vragen die al lang bij je leven. Doordat we veel naar buiten gaan, kom je ook in actie. We bieden je een midweek waarin zijn en actief doen harmonieus samenvallen!

 

Je gaat naar huis met:

Een boel bijzondere ervaringen, die je lang bijblijven.

Een herziene koers voor je leven.

Jouw ZIN, een mantra geheel toegespitst op jouw leven.

Technieken om emoties te herkennen en een plek te geven in je leven.

Prachtig vormgegeven zelfreflectiekaarten, om thuis het gesprek met jezelf op gang te houden

Ingesproken meditaties voor thuis

Syllabus, waarin je ideeën en oefeningen vindt, om thuis de motivatie te blijven vinden.

HET PROGRAMMA

Dag 1 Zondag
10:30-13:00  Gronden. Je krijgt van ons alles wat nodig is om dieper bij jezelf te komen, als vrouw, als mens. Laat je landen door onze verfrissende en uitnodigende aanpak.

13:00-14:30 Aankomen in het landhuis en uitgebreide lunch, elkaar lichtvoetig leren kennen .

14:30-17:00  Zuiveren. We bieden je technieken om de negatieve kanten van je weerstand en emoties te zuiveren. Wat sluimert er al langer bij je en wat zit je in de weg? Wat kun je ermee? Interactie gericht op toelaten en transformeren. 

18:30 Avondeten

19:30  Ontspannen deel 1. Haardvuur, een wijntje en een verrassing. Reken er maar op dat je heerlijk ontspannen je eerste nacht in gaat.

Dag 2 Maandag
7:30 Een licht ontbijt

8:00  Ontspannen deel 2. We gaan naar buiten om ons lichaam te rekken, strekken, te mediteren en opgebouwde spanningen los te maken. Wat kun je achter je laten, wat kun je teruggeven en wat neem je mee?

10:30 Vervolg ontbijt en tijd voor jezelf

13:00  Ruimte innemen. Dit is het hart van het programma. Wat is werkelijk zinvol voor jou? Waar wil je je tijd en energie aan besteden? Wat leeft er in je hart, waar je ja op wilt zeggen? Op de heide is het tijd om te gaan staan voor je zin en vrouw-zijn. De natuur en wij helpen je een handje, want samen kom je verder.

18:30 Avondeten

19:30 Tussentijdse evaluatie en verhalen vertellen rond een kampvuur

Dag 3 Dinsdag
8:00 Ontbijt

9:00  Ik- bevrijden. Gaan staan voor waar jij in gelooft, gaat vaak niet zonder slag of stoot. We hebben vaak de raarste ideeën over onszelf. Vandaag bevrijden we onszelf van tegenwerkende gedachten over onszelf, een ander, of de realiteit. Kun je loskomen van je mentale constructies waarin je jezelf gevangen houdt?

13:00 Lunch

14:00  Verbinden. Met je zin, met elkaar. Je hoeft het niet alleen te doen. Iedereen weet het wel, maar hoe doe je dat? Hoe laat je anderen toe als het gaat om je diepste waarden en kern, hoe kun je daar in aanwezigheid van anderen bij blijven? Is het mogelijk om anderen dichtbij te laten, te laten delen in jouw overvloed?

18:30 Avondeten

De avond is om de ervaringen van vandaag nog meer te doorleven. Doe je dat liever alleen of met elkaar? De keuze is aan jou.

Dag 4: Woensdag
8:00 Ontbijt.

9:30 Samen-zijn. Het huis biedt ons een veilig vertrekpunt om te ervaren hoe het is om samen-te-zijn. In verbinding met je zin. In verbinding met elkaar. Ervaar hoe simpel je leven in de kern is.

12:30 Laatste lunch en opruimen

14:00 Motivatie. Hoe houd jij je innerlijk vuur brandend als het even tegen lijkt te zitten? Concrete aanpak gericht op je persoonlijke situatie. Vrolijke en zinvolle afsluiting van een prachtige paar dagen!

15:30 Afscheid 

Klinkt dit naar meer? Zet die positieve stap en zeg

Nature-Based Feminine Wisdom

Leiding geven aan jezelf vanuit vrouwelijke natuurwijsheid
Kun je me meer vertellen?lees er meer over

PRAKTISCH EN KOSTEN

Aankomst: zondag 25 oktober 2020 10:30
Vertrek: woensdag 28 oktober 2020 15:30

*Kosten: 550 euro voor 4 dagen volpension, 3 overnachtingen, 4 dagen programma, zelfreflectiekaarten (twv 22,50 euro), syllabus, 7 gesproken meditaties (twv 70 euro). Je overnacht op een zeer ruime vierpersoonskamer of twee persoonskamer, afhankelijk van beschikbaarheid

*Kosten 1 persoonskamer 45 euro extra dwz 595 euro.

*Kosten met tweeën meedoen en overnachten op een tweepersoonskamer, je betaalt samen 990 euro.

Vaste cursisten en coachees krijgen 75 euro korting.
Deze korting geldt eenmalig voor wanneer jullie met zijn tweeën boeken.

Ik maak een aparte betaallink voor je wanneer je je wensen aan me doorgeeft! 

In verband met Covid-19 is er maximaal plek voor 8 deelnemers. We houden ons aan de RIVM maatregelen, mochten de maatregelen veranderen waardoor de training geen doorgang kan hebben, dan kun je restitutie krijgen of meegaan in een volgende datum. 

Na aanmelding stuur ik je de factuur /betaallink en krijg je informatie over route en een paklijst toegestuurd. 

Meer info landhuis Landgoed Welna

ZEG JA TEGEN MEER ZIN IN JE LEVEN

en doe mee met deze prachtige week op landgoed welna!

BEGELEIDING LAURA

Laura Jonker houdt eindeloos veel van het leven. Ze ervaart een diepe verbinding met de 8e eeuwse Tibetaanse yogini Yeshe Tsogyal, waardoor ze oude technieken kan vertalen naar moderne tijden en in goed contact staat met haar vrouwelijke intuïtie. Ze schrijft en activeert om meer te zijn en doen waar je zin in hebt. 

Ze heeft een coachingspraktijk en meditatieschool: ZIJN VOL ZIN omdat ZIN in je leven de kern is van ZIJN. Haar roots liggen in de natuur, de studie bosbouw en lichaamswerk. Deze vrouwelijke- en natuur wijsheid bundelt ze met al haar levenservaring en zinzichten voor een fijn en vervuld leven. 

BEGELEIDING ELLEN

Ellen vindt haar zin in het leven door met energie en nieuwsgierigheid haar eigen weg te onderzoeken en anderen op haar weg tegemoet te treden met openheid en een niet aflatende glimlach.

In haar dagelijks leven werkt ze als Strategisch adviseur communicatie bij een gemeente. Ze adviseert vanuit de overtuiging dat als je het naar je zin hebt en dicht bij jezelf blijft je het meest effectief bent in je communicatie. Ze begeleidt groepen bij hun ontwikkeling via workshops, trainingen en intervisie. Ze ziet uit naar de samenwerking met Laura en met jou!

Landgoed Welna: een unieke locatie!

Het landhuis heeft een enorme privé tuin

We kunnen er een kampvuur maken, yoga doen of in je dagboek schrijven

We zijn met een overzichtelijke groep

De natuur is magisch mooi

Het heideveld biedt het stilste en donkerste plekje van Nederland

Er heerst ruimte, rust en een gevoel van vrede

Het landhuis is sfeervol en comfortabel

Wandel tussen boomreuzen

id ut risus id fringilla libero
X