september, 2019

vrij13sep11:3012:30Evenement geweestZINloopspreekuur 13 septhet begin van geluk ligt in de keuze om voor jezelf te zorgen11:30 - 12:30

Meer

Activiteit details

Eens per maand is er een ZINloopspreekuur, voor iedereen die meer ZIN in haar/zijn leven wenst. Het leven kan behoorlijk ondoorgrondelijk zijn. Loop je vast, wil je een nieuwe weg inslaan, dieper leren luisteren of voelen, vaker plezier ervaren in jezelf, met vertrouwen je leven leiden, meer ontspanning in werk en privé? Wil je eindelijk rust in je hart? Of is het leven zo diep in je weggezakt dat je geen zin meer voelt en niet weet waar je moet beginnen? Of wil je graag iets anders delen?

Loop gerust binnen in ZINTRE, het centrum voor ZINLEVING. Jij komt met je vraag, verhaal, probleem of plan. Ik luister. Ik maak zielscontact met je. En geef dan terug wat ik zie, voel en hoor. Ik laat je kort ervaren wat er mogelijk is voor jou. Misschien is dat een eerste begin om daarna regelmatiger aan de slag te gaan. En anders hebben we vast een zinvolle ontmoeting gehad en gaan we weer ieder onze eigen weg.

ps. Ik vind het fijn als je me even laten weten als je komt, geef het even door via het formulier.

Tijd

(Vrijdag) 11:30 - 12:30

Locatie

ZINTRE

Gen. Foulkesweg 37, 6703 BL Wageningen

Boekingen sectie

Boekingen niet meer te verkrijgen.!

justo ut vel, ante. mattis facilisis id, Praesent lectus
X