november, 2020

20nov(nov 20)15:3022(nov 22)15:30Evenement geweestSTILTE WINTER RETRAITE in de natuur 20-22 nov 2020Zet positieve stappen in je ontwikkeling15:30 - 15:30 (22)

bosklooster stilte retraite in de natuur

Meer

Activiteit details

In de WONDERE WINTER WERELD van de stille, niet-oordelende natuur opent je innerlijke wereld zich, je kunt jezelf ervaren zoals je werkelijk bent, één met een ervaring van simpelweg ZIJN. Is het tijd om een diepgaand positieve stap te zetten in jouw ontwikkeling? Deze stilte winter retraite in de natuur zal je zeker helpen om in jouw stroom te komen en je ZIN te vinden.

*Je slaapt op een sober ingerichte kamer van het Nivonhuis met uitzicht op het bos, of in je eigen tent in het bos.
*Vanuit een grote groepstent met vuur maken we een tweedaagse reis naar binnen en weer naar buiten. Dat doen we grotendeels in stilte.
*We wandelen iedere dag door het bos, langs de prachtige Renkumse beek, of over de weidse heide om de natuurlijke stroom in jouw leven op gang te brengen.
*We volgen een rustige en diepgaande dagopbouw, met meditatie, yoga, reflectie, zelfcompassie en genoeg tijd voor jezelf.
*Het vuur helpt ons oude patronen te transformeren en naar anderen te delen over wat ons bezighoudt.
*We sluiten de dag af met
 rustige livemuziek (harp en hangdrum) en meditatie.
*Maaltijden zijn vegetarisch/veganistisch.

Waarom in de winter? In deze tijd trekt al het leven zich terug in de aarde, om te rusten, te verstillen. Als in een soort baarmoeder, trekken wij ons ook terug in een grote groepstent met vuur. Het is een donkere tent, daarmee creëren we een veilige, rustige omgeving om helemaal bij jezelf te komen. Daarnaast heb je gewoon je eigen verwarmde kamer om in stilte te kunnen zijn.

Deze stilte winter retraite in de natuur zal je zeker helpen om te bouwen aan het vertrouwen dat je je hoe dan ook, je eigen weg bewandelt. 

Wat: Een retraite op een schitterende plek in het bos aan de Renkumse beek. Tijdens de retraite wordt er zo min mogelijk gesproken en bij voorkeur geen telefonisch contact met de buitenwereld onderhouden. Dit om te voorkomen dat je te veel in je hoofd blijft zitten, terwijl je juist nu je aandacht naar binnen wilt richten, om te voelen wat er is en wat je nodig hebt. Rond het vuur maken we wel ruimte om te delen, alleen als je dat wilt.
Overnachten: Je verblijft in het Natuurvrienden Huis de Bosbeek, of in een tent als je dat fijner lijkt.
Programma bevat meditatie, yoga, chikung, zelfmassage, persoonlijk reflectiegesprek, rond het vuur delen en stiltewandelingen waarin je bewust je stappen zet. Er is veel persoonlijke aandacht en tijd voor jezelf.
Wanneer: vrijdag 20 november 15.30 – zondag 22 november 15.30 2020
Waar: Het Nivonhuis de Bosbeek in Bennekom
Kosten: de investering in jezelf bedraagt 275 euro incl. alle sessies, heerlijk eten, kampvuur, overnachten op je eigen kamer of in je eigen tent.
EARLY BIRD Je krijgt 25 euro korting als je boekt en betaalt voor 29 oktober
wie: max. 10 deelnemers

 

Meer informatie over het bosklooster:
https://mailchi.mp/8d7e14078635/bosklooster

Meer informatie over mijn meditaties:
https://www.zijnvolzin.nl/aanbod/meditatie/

Tijd

20 (Vrijdag) 15:30 - 22 (Zondag) 15:30

Locatie

natuurcamping Quadenoord

Quadenoord 4, 6871 NG Renkum

Boekingen sectie

Boekingen niet meer te verkrijgen.!

vulputate, justo Donec felis diam Aenean
X