mei, 2020

22mei(mei 22)15:3024(mei 24)15:30Evenement geweestSTILTE-RETRAITE in de natuur 22-24 MEI 2020Zet positieve stappen in je ontwikkeling15:30 - 15:30 (24)

Meer

Activiteit details

Is het tijd om een diepgaand positieve stap te zetten in jouw ontwikkeling? Deze retraite in stilte zal je zeker helpen om in JOUW stroom te komen en je ZIN te vinden.  In de stille, niet-oordelende natuur opent je innerlijke wereld zich, je kunt jezelf ervaren zoals je werkelijk bent, los van welke gedachten van jezelf of een ander ook.

We wandelen iedere dag langs de prachtige Renkumse beek om de natuurlijke stroom in jouw leven op gang te brengen. We zetten de vijf stappen van transformatie, zodat je een thema dat momenteel in je leven speelt op een fijne wijze een nieuwe vorm en plek kunt geven. We volgen een rustige en diepgaande dagopbouw, waarin in de ochtend meditatie, yoga en zelfreflectie de boventoon voeren.

We koken gezamenlijk buiten op houtvuur, vegetarisch/veganistisch. Er is ‘s middags genoeg tijd voor je eigen ontwikkeling. We sluiten de dag af met een verhaal, rustige livemuziek (harp en hangdrum) en meditatie.

Drie dagen ben je met een groep gelijkgestemden in het bos. Je bouwt aan het vertrouwen dat je je hoe dan ook, je eigen weg bewandelt. 

Wat: Een retraite op een schitterende plek in het bos aan de Renkumse beek. Tijdens de retraite wordt er zo min mogelijk gesproken en bij voorkeur geen telefonisch contact met de buitenwereld onderhouden. Dit om te voorkomen dat je te veel in je hoofd blijft zitten, terwijl je juist nu je aandacht naar binnen wilt richten, om te voelen wat er is en wat je nodig hebt. ‘S avonds bij het kampvuur houden we wel een moment om te delen, alleen als je dat wilt.
Overnachten: Je verblijft ofwel in je eigen tent (geen bijbetaling) ofwel in het Natuurvrienden Huis de Bosbeek op <10 min wandelen (30 euro per nacht bijbetalen).
Programma bevat meditatie, yoga, chikung, zelfmassage, persoonlijk reflectiegesprek en stiltewandelingen waarin je heel bewust stappen. Er is veel persoonlijke aandacht en tijd voor jezelf.
Wanneer: vrijdag 22 mei 15.30 – zondag 24 mei 15.30 2020
Waar: Een seizoensplek achterin het bos op Natuurcamping Quadenoord 4 te Renkum
Kosten: de investering in jezelf bedraagt 200 euro incl. alle sessies, heerlijk eten, kampvuur, overnachten op de plek in je eigen tent. Ik boek een kamer voor je in het Natuurvrienden huis wanneer je liever in een bed slaapt (60 euro voor 2 nachten).
EARLY BIRD Je krijgt 25 euro korting als je boekt en betaalt voor 1 april.
wie: max. 8 deelnemers
andere datum: 25-26-27 sept 2020

Tijd

22 (Vrijdag) 15:30 - 24 (Zondag) 15:30

Locatie

natuurcamping Quadenoord

Quadenoord 4, 6871 NG Renkum

Boekingen sectie

Boekingen niet meer te verkrijgen.!

suscipit commodo dolor. dictum nunc libero felis eget diam
X