oktober, 2020

25okt(okt 25)10:3028(okt 28)15:30Motivatie training 25-28 oktoberInspiratie midweek op landgoed Welna10:30 - 15:30 (28)

Meer

Activiteit details

IK WIL WEL JA!

Een krachtig en hartverwarmend programma brengt je naar de kern van je bestaan. Waarom ben jij hier en waar wil jij met hart en ziel ja tegen zeggen? Ben jij toe aan het toelaten van je dromen èn de realiteit, en zoek je naar je diepere motivatie om te creëren wat je diep van binnen voelt? Dan vormt deze midweek je springplank! Met een achttal andere vrouwen verblijf je vier dagen lang in een landhuis en buiten in de natuur om je eigen vrouwelijke wijsheid voorgoed te verankeren in je leven.

Ben jij klaar met het blijven hangen in weerstand, of vasthouden aan het bekende? Is er iets wat al langer bij je leeft en waar je maar niet aan toekomt? Wil je je losmaken van oude mannelijke patronen? Heb je een figuurlijke schop onder je kont nodig om in actie te komen? Wil je ervaren hoe je emoties kunt toe laten en ze zelfs kunt inzetten om te bereiken wat je diep van binnen verlangt?

In deze midweek maak je via een prachtig vormgegeven programma contact met je drijfveren, met je zin in dit leven. Landgoed Welna met haar stille heideveld en ongetemde bossen (het stilste en donkerste plekje van Nederland) biedt ons hiervoor een adembenemend decor.

Het 19e eeuwse landhuis biedt de warme sfeer voor een vierdaagse reis naar binnen, naar antwoorden en acties op vragen die al lang bij je leven. Doordat we veel naar buiten gaan, kom je ook in actie. Het is tijd om op te staan voor jezelf en te creëren wat je al langer van binnen voelde sluimeren. We bieden je een midweek waarin zijn en actief doen harmonieus samenvallen!

HET PROGRAMMA

Dag 1 Zondag
10:30-13:00  Gronden. Je krijgt van ons alles wat nodig is om dieper bij jezelf te komen. Laat je landen door onze verfrissende en uitnodigende aanpak.

13:00-14:30 Aankomen in het landhuis en uitgebreide lunch, elkaar lichtvoetig leren kennen .

14:30-17:00  Zuiveren. We bieden je technieken om de negatieve kanten van je weerstand en emoties te zuiveren. Wat sluimert er al langer bij je en wat zit je in de weg? Wat kun je ermee? Interactie gericht op toelaten en transformeren.

18:30 Avondeten

19:30  Ontspannen deel 1. Haardvuur, een wijntje en een verrassing. Reken er maar op dat je heerlijk ontspannen je eerste nacht in gaat.

Dag 2 Maandag
7:30 Een licht ontbijt

8:00  Ontspannen deel 2. We gaan naar buiten om ons lichaam te rekken, strekken, te mediteren en opgebouwde spanningen los te maken. Wat kun je achter je laten, wat kun je teruggeven en wat neem je mee?

10:30 Vervolg ontbijt en tijd voor jezelf

13:00  Ruimte innemen. Dit is het hart van het programma. Wat is werkelijk zinvol voor jou? Waar wil je je tijd en energie aan besteden? Wat leeft er in je hart, waar je ja op wilt zeggen? Op de heide is het tijd om te gaan staan voor je zin. De natuur en wij helpen je een handje, want samen kom je verder.

18:30 Avondeten

19:30 Tussentijdse evaluatie en verhalen vertellen rond een kampvuur

Dag 3 Dinsdag
8:00 Ontbijt

9:00  Ik- bevrijden. Gaan staan voor waar jij in gelooft, gaat vaak niet zonder slag of stoot. We hebben vaak de raarste ideeën over onszelf. Vandaag bevrijden we onszelf van tegenwerkende gedachten over onszelf, een ander, of de realiteit. Kun je loskomen van je mentale constructies waarin je jezelf gevangen houdt?

13:00 Lunch

14:00  Verbinden. Met je zin, met elkaar. Je hoeft het niet alleen te doen. Iedereen weet het wel, maar hoe doe je dat? Hoe laat je anderen toe als het gaat om je diepste waarden en kern, hoe kun je daar in aanwezigheid van anderen bij blijven? Is het mogelijk om anderen dichtbij te laten, te laten delen in jouw overvloed?

18:30 Avondeten

De avond is om de ervaringen van vandaag nog meer te doorleven. Doe je dat liever alleen of met elkaar? De keuze is aan jou.

Dag 4: Woensdag
8:00 Ontbijt.

9:30 Samen-zijn. Het huis biedt ons een veilig vertrekpunt om te ervaren hoe het is om samen-te-zijn. In verbinding met je zin. In verbinding met elkaar. Ervaar hoe simpel je leven in de kern is.

12:30 Laatste lunch en opruimen

14:00 Motivatie. Hoe houd jij je innerlijk vuur brandend als het even tegen lijkt te zitten? Concrete aanpak gericht op je persoonlijke situatie. Vrolijke en zinvolle afsluiting van een prachtige paar dagen!

15:30 Afscheid

PRAKTISCH

Aankomst: zondag 25 oktober 2020 10:30
Vertrek: woensdag 28 oktober 2020 15:30

*Kosten: 550 euro voor 4 dagen volpension, 3 overnachtingen, 4 dagen programma, zelfreflectiekaarten (twv 22,50 euro), syllabus, 7 gesproken meditaties (twv 70 euro). Je overnacht op een zeer ruime vierpersoonskamer of tweepersoonskamer, afhankelijk van beschikbaarheid

*Kosten 1 persoonskamer 45 euro extra dwz 595 euro.

*Kosten met tweeën meedoen en overnachten op een tweepersoonskamer, je betaalt samen 990 euro.

Vaste cursisten en coachees krijgen 75 euro korting.
Deze korting geldt eenmalig voor wanneer jullie met zijn tweeën boeken.

Ik maak een aparte betaallink voor je wanneer je je wensen aan me doorgeeft! 

Tijd

25 (Zondag) 10:30 - 28 (Woensdag) 15:30

Boekingen sectie

Prijs 550,01

Aantal kaartjes - 1 +

in mattis consequat. id libero sed diam ut Phasellus tristique
X