juli, 2020

Dit evenement komt vaker voor

woens15juli19:0020:00Evenement geweestZIN in meditatie: woensdag 19.00fijne, verhelderende meditatie in groepsverband19:00 - 20:00

Meer

Activiteit details

Meditatie verbindt je weer met je ZIN. Je zelfbewustzijn groeit. Je kunt diepgaand tot rust en inzicht te komen. Hierdoor kun je blijven focussen op wat voor jou passend is. Je oefent in liefdevol aanwezig zijn bij jezelf. Het samen ‘zitten’ met anderen maakt dat makkelijker, bovendien biedt het vertrouwen.

Je blijft zonder vooringenomenheid of oordeel en zo krijg je een gezond inzicht in je patronen. De stilte helpt je om vriendelijk ruimte in te nemen, niet alleen op het meditatiekussen, maar ook in je eigen leven.

Mijn werkwijze is toegankelijk en diepgaand, krachtig in eenvoud. Gevormd door Japanse ZEN, gemarineerd in Tibetaanse wijsheid, gericht op het beleven van jezelf als eenheid, is mijn werkwijze traditioneel hedendaags!
Inhoud van een les.
 
*Lichaam opwarmen, ontspannen, gronden.
*Begeleide meditatie (nav de zeven stappen van zinleving, of inbreng van een deelnemer of andere ingebrachte ervaring)
*20 min zitten in stilte

“Je meditaties geven echt rust en wat extra’s dat ik niet meteen kan benoemen”. Je hebt me enorm geholpen in mentale en fysieke rust“ “Je hebt een bijzonder fijne stem om naar te luisteren.”

Mijn advies: wil je de effecten van meditatie werkelijk meemaken, geef jezelf zeker 3 keer, maar het liefst een tiental keer om het te proberen!

Kosten
3 proberen 25 euro
10 strippenkaart 100 euro via de link in deze site
Studenten en minimum inkomen betalen 75 euro, overmaken op NL27BUNQ2290816957 tnv ZIJN VOL ZIN

De kaart is in principe beperkt houdbaar 14 weken, om je daarmee te stimuleren om geregeld te komen. Mocht je daarmee in de knel komen, geef het me gerust aan.

 

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 20:00

Locatie

ZINTRE

Gen. Foulkesweg 37, 6703 BL Wageningen

Boekingen sectie

Boekingen niet meer te verkrijgen.!

felis eleifend eget ante. ultricies amet, et,
X