april, 2019

zon28apr10:0016:00Evenement geweestBosbezinning zondag 28 apriljezelf terugvinden in de natuur10:00 - 16:00

Meer

Activiteit details

Een dag buiten zijn en jezelf terugvinden in de natuur is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven. Wat kun jij van de natuur leren en ontvangen?

In deze stille natuurdag kom je weer helemaal in contact met je oorspronkelijke zelf. Ik heet je welkom bij de entree van Landgoed Quadenoord op de eindeloze Veluwe. Vandaar wandelen we via prachtige paadjes door de natuur naar m’n plek in het bos. Je snuift de geuren, ziet de kleuren, luistert naar vogels en water. Je voelt je hartslag, je voeten die de grond raken. Uit onderzoek blijkt dat deze bosbezinnings wandelingen langdurig effect hebben op onze welbevinden (shinrin-yoku). Daar ontsteken we het vuur, kunnen we bijkomen en mediteren in de tipitent. We eten een lunch, ontspannen, laten ons lichaam en geest opgaan in de natuur. Dan wandelen we weer terug, stappen zettend in onze natuurlijke stroom. Dat gaat heel makkelijk, ik begeleid je daarin met veel ruimte en liefde.

We eindigen waar we begonnen waren, maar dan in een heel andere toestand, ontspannen, opgeladen, rustig en evenwichtige basis.

wat: een bosbezinningsdag waarin je ervaart dat je deel bent van een groter geheel. De natuur is onze grootste leermeester. Het bos is 1 groot organisme en altruïstisch ingesteld. In het bos brengen geuren, geluiden, kleuren, je adem, je in een ontspannen wakkere toestand. Je voelt je heel en begrijpt wat je te doen staat.
waar: entree van landgoed Quadenoord, Quadenoord 4, Renkum
wanneer: zondag 28 april 10.00-16.00, ook 22 juni, 31 aug en 26 okt.
wie: voor wie diep tot rust wil komen, bij wil tanken en tegelijkertijd inzichten wil ontvangen, waarmee je dichter bij jezelf blijft. 
kosten: 55
 euro incl vegetarische lunch
info: deze bosbezinningsdagen zijn ontstaan uit m’n retraites, waarin ik 2,5 dag met deelnemers buitenleef. Ik heb gezien wat het doet als je de mens weer in contact brengt met haar/zijn eigen natuur. Je komt thuis.

Tijd

(Zondag) 10:00 - 16:00

Locatie

natuurcamping Quadenoord

Quadenoord 4, 6871 NG Renkum

Boekingen sectie

Boekingen niet meer te verkrijgen.!

X