juni, 2019

zat22juni10:0016:00Evenement geweestBosbezinning 22 junijezelf terugvinden in de natuur10:00 - 16:00

Meer

Activiteit details

Een stilte wandeling langs de Renkumse beek, meditatie bij de bosvijver, kampvuur en vegetarische lunch. Een hele dag buiten in de natuur brengt je diep in contact met jezelf.

Een dag buiten zijn en jezelf terugvinden in de natuur is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven. Wat kun jij van de natuur leren en ontvangen? Met welk dier, boom of plant voel jij de behoefte om te verstillen en te luisteren?

Vanaf de entree van Landgoed Quadenoord op de eindeloze Veluwe, wandelen we via prachtige paadjes langs het beekdal naar een prachtige bosvijver. Je snuift de geuren, ziet de kleuren, luistert naar vogels en water. Je voelt je hartslag, je voeten die de grond raken. Uit onderzoek blijkt dat deze bosbezinnings wandelingen langdurig effect hebben op onze welbevinden (shinrin-yoku). We wandelen verder naar een plek diep in het bos; daar ontsteken we het vuur, kunnen we bijkomen, er is een droge plek om te rusten. We eten een lunch, ontspannen, laten lichaam en geest opgaan in de natuur. Dan wandelen we weer terug, stappen zettend in onze natuurlijke stroom. Dat gaat heel makkelijk, ik begeleid je daarin met veel ruimte en liefde. De wandeling bedraagt ongeveer 7 a 8 km.

wat: een bosbezinningsdag waarin je ervaart dat je deel bent van een groter geheel. De natuur is onze grootste leermeester. Het bos is 1 groot organisme en altruïstisch ingesteld. In het bos brengen geuren, geluiden, kleuren, je adem, je in een ontspannen wakkere toestand. Je voelt je heel en begrijpt wat je te doen staat.
waar: entree van landgoed Quadenoord, Quadenoord 4, Renkum
wanneer: zaterdag 22 juni 10.00-16.00, ook 31 aug en 26 okt.
wie: voor wie diep tot rust wil komen, bij wil tanken en tegelijkertijd inzichten wil ontvangen, waarmee je dichter bij jezelf blijft. 
kosten: 
47euro incl vegetarische lunch
info: deze bosbezinningsdagen zijn ontstaan uit de retraites, waarin deelnemers 2,5 dag buitenleven. Ik heb gezien wat het doet als je de mens weer in contact brengt met haar/zijn eigen natuur. Je komt thuis.

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:00

Locatie

natuurcamping Quadenoord

Quadenoord 4, 6871 NG Renkum

Boekingen sectie

Boekingen niet meer te verkrijgen.!

X