Stilte retraite en Bosklooster

Aanbod

Stilte-retraite in de natuur

Retraite op een schitterende plek in het bos aan de Renkumse beek. Programma met meditatie, yoga, zelfmassage, persoonlijk reflectiegesprek en stiltewandelingen. Er is veel rust en persoonlijke aandacht. En lol!

vrijdag 25 sept 15.30 – zondag 27 sept 15.30 VOL!!!
vrijdag 22 nov 15.30 – zondag 22 nov 15.30 WINTER-WONDER-RETRAITE

scroll naar onder voor meer info

Bosklooster

In het bosklooster ontmoet je een doorleefde spiritualiteit waar je hart blij van wordtBosklooster is samen-zijn volgens een natuurlijk ritme, zoals in een klooster, maar dan zonder muren en religie. De prachtige eenvoud van de natuur ervaren. Een oervertrouwen hervinden, back-to-basic-ZIJN. 

scroll naar onder voor meer info

SPIRIT WALK

Is de natuur voor jou ook een ingang tot bezinning en down-to-earth spiritualiteit? Als je samen de natuur in trekt kunnen er prachtige ontmoetingen ontstaan, met jezelf, een ander of een spirit guide.
Ik neem je mee naar mooie en krachtige plekken. Bij slecht weer kunnen we een vuurtje maken. 

Zondag 11 oktober 10:30-14:30

scroll naar onder voor meer info

Zinvol samen-zijn en volledig tot rust komen 

In de natuur kun je jezelf terugtrekken om dieper contact te maken met je eigen natuur, dat wat klopt voor jou. In de natuur is er ruimte om te zijn en te zien wat niet meer past.

In de stille niet-oordelende natuur opent je innerlijke wereld zich, ervaar je jezelf zoals je werkelijk bent, los van welke gedachten van jezelf of een ander. Wandelend langs het water, zet je stappen in je stroom. Je beweegt mee in het ritme van jouw natuur en wordt rustig in jezelf.

Voelen wat je nodig hebt is hier makkelijk. Je ziet de stappen, die je gaat zetten om goed voor jezelf te zorgen, helder voor je. De groep biedt je hierin liefdevolle ruggesteun.

Een langere periode van stilte kan leiden tot meer ‘inzicht’ of een soort doorbraak. Retraite is zo’n fijne periode van rust, even écht bijkomen en dingen overdenken. Even helemaal niks te hoeven dan bij jezelf zijn in lichaam en ziel. Het geeft me ruimte om positieve gebeurtenissen van de afgelopen tijd de revue te laten passeren en daar bewust dankbaar voor te zijn.

Renske Terhurne

medewerker Gelders Landschap

Tijdens de retraite

  • maak je dieper contact met jezelf
  • wandel en rust je veel
  • mediteer je op vaste tijden
  • slaap je zonder muren
  • helpt de natuur je te aarden
  • kan je beter luisteren naar je intuitie
  • komen oude patronen vanzelf naar boven
  • krijg je ruimte om te veranderen en accepteren
  • wordt je weer creatief en vrolijk

Stilte retraite in de natuur

 waar: Stuk bos bij natuurkameerterrein Bosbeek te Bennekom
Investering: de investering in jezelf bedraagt 200 euro incl. alle sessies, heerlijk eten, kampvuur, overnachten op de plek in je eigen tent. 75 euro extra als je een kamer wilt voor twee nachten.
back to basic: de sfeer die het bos uitstraalt in combinatie met het liefdevolle samenzijn, maakt het back to basic karakter van het buiten leven ontzettend fijn.
 wie: max 10 deelnemers

20nov(nov 20)15:3022(nov 22)15:30STILTE WINTER RETRAITE in de natuur 20-22 nov 2020Zet positieve stappen in je ontwikkeling15:30 - 15:30 (22)

Bosklooster

Op onze eigen plek in het bos, ontstond het idee om mensen weer in contact te brengen met hun eigen natuur aan de hand van thema’s die we allemaal kennen: en zo ontstond het bosklooster. Iedere keer ontmoet je een andere kant van jezelf, bijzonder normale mensen 🙂 en leer je nieuwe eigenschappen die handig zijn om een gebalanceerd en vervuld leven te leiden. 

zon11okt10:3014:30SPIRIT WALK 11 OKTOBERjezelf terugvinden in de natuur10:30 - 14:30

ZINzicht weken

“In 2019 heb ik een 30 dagen lange ZINzicht zoektocht gehouden. Daar zijn de boskloosterweken uit voortgekomen.

Iedere dag was ik alleen in het bos, met niets anders dan mijzelf en mijn vragen, wensen, verlangens, intenties. ‘S avonds was ik weer moeder en partner. Het is een van de mooiste periodes uit mijn leven.

De rijkdom die je kunt ervaren door de rust van het bos tot je door te laten dringen, met jezelf in het bos te zijn, is enorm. Deze  weken zijn bijzonder omdat je diepgaand tot jezelf komt én ook het ritme en de steun ervaart van anderen. Bovendien kun je per dag aanmelden!!!

22juli(juli 22)10:3003aug(aug 3)10:30BOSKLOOSTER ZINZICHT wekenjezelf terugvinden in de natuur(juli 22) 10:30 - (augustus 3) 10:30

De boskloosterweek was waar ik op zoek naar was of beter waar mijn ziel op zoek naar was. De ruimte ervaren en de rust in de natuur. Toen ik er was waren er alleen vrouwen. Helemaal te mogen zijn in een cirkel van vrouwen die me helemaal nemen zoals ik ben. We ondersteunden elkaar erin puur ons zelf te zijn. De kracht van het bosklooster is dat er ruimte is voor al jouw ideeën en je geïnspireert raakt door de kracht van de anderen, ze waren allemaal zo verschillend, lol en hartverwarmend 🙂

Johanna Schröder (24)

coördinator theatergroep

Alsjeblieft, neem me een keer mee naar het bos, ik weet dat het goed voor me gaat zijn, maar ik durf het gewoon niet. Jij lijkt te begrijpen wat het bos voor me kan betekenen.

Magda H.

verkoopmedewerker

Tickets en Producten

ut venenatis, adipiscing ipsum nec libero Curabitur eleifend elementum nunc et, Nullam
X