Alleen loop je snel, samen kom je verder

ZIN BIJ JEZELF
MEDITATIECURSUS

De (online) cursus waarin je gestructureerd contact maakt en leert te vertrouwen op je zin.  Deze cursus brengt je stap voor stap in verbinding met kleine en grote verlangens die je in je draagt. De basis voor deze cursus is een 7-stappen meditatie waarin je je aandacht consequent ankert in dat waar je zin in hebt. Pijn, emoties, oude ervaringen worden daarin meegenomen. Zij zijn vruchtbare bouwstenen voor je nieuwe zelf. 

Klinkt makkelijk en is het ook. Hier zie je voor wie deze cursus geschikt is.

ZIN IN JE LEVEN
MEET-UPS

De “huiskamer” party die inspireert en een warm bad is voor je menselijke hart. Je leert er bijzondere mensen kennen die net als jij op zoek zijn naar een zinvol en fijn leven. Verlang je om helemaal jezelf te zijn temidden van anderen? Zou je graag over je kracht en kwetsbaarheid kunnen praten? Wil je geïnspireerd raken in waar je blij van wordt en warm voor loopt? En tips krijgen hoe je zin in je leven vormgeeft?  

Je gaat naar huis met creatieve ideeën,  toegepaste tips, een glimlach en een warm hart vol menselijk contact

ZIN VOOR JE OMGEVING
RETRAITE /BOSKLOOSTER

Het bosklooster staat voor onthaasten en verbinden met eeuwige waarden in onszelf, zonder dat er muren aan te pas komen. Het is samen-zijn op de meest eenvoudige en liefdevolle manier denkbaar. Zonder religieus te zijn, voelt het toch heilig. 

De ervaringen uit het bosklooster draag je lang bij je, want hier kun je zijn met een grote Z.  Hier voel je dat je oneindig bent, een stralende ster op wie de wereld wacht. Een lichtbrenger of een liefdevolle boodschapper, een verbinder of een rebel met een groot hart. Je wist het wel van jezelf… hier komt het tot volle bloei!

diam facilisis ut mattis odio velit, pulvinar vel, Nullam commodo sed
X